Yatılı Kur'an Kursu

Serhat Ulu Camii

Devam Eden İnşaatlar

Hoş Geldiniz
Misyonumuz; Toplumun dini ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek amacıyla İslam Dininin temel kaynaklarına dayalı doğru ve güncel bilgi ile toplumu din konusunda aydınlatmak, inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve ibadet yerlerini yönetmektir. Vizyonumuz; Ardahan'da İslam Dinine ilişkin her hususta referans alınan, en etkin ve saygın kurum olmaktır.
Iğdır’da Ehli Beyt Sevgisi Anlatıldı

Panelİl Müftümüz Aytekin YILMAZ 27 Kasım Perşembe günü Iğdır İl Müftülüğünün organize ettiği “Ehli Beyt Sevgisi ve Toplumsal Hayatımızdaki Etkileri” konulu Panele katıldı. Iğdırlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Panelde konuşma yapan Müftü YILMAZ, Ehl-i Beyt sevgisini Kur’an ve Sünnet ışığında geniş bir yelpazede anlatarak, kardeşlik ve ortak payda vurgusunda bulundu.

Ortakent Kur'an Kursu Yeni Binasına Kavuştu

Ortakentİl Müftümüz Aytekin YILMAZ, 21 Kasım Cuma günü Hanak Ortakent’ de yapımı tamamlanan Kur’an kursu ve müştemilatında incelemelerde bulundu. Kılınan cuma namazının ardından yapılan programda konuşma yapan Müftü YILMAZ, Kur’an kursu, abdesthane ve gasilhane’nin yapımında emeği geçen Ortakentliler dernek başkanı, yöneticileri ve hayırsever köy halkına teşekkür etti.

Kasım Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Kasım ToplantısıKasım ayı mutat toplantısı 13.11.2014 Perşembe  günü saat 09:00 da Ardahan Merkez Camii Toplantı Salonunda   İl Müftümüz Aytekin YILMAZ başkanlığında ve personelin katılımıyla gerçekleşti. Diyanet İşleri Başkanlığımızın Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı müfettişlerinden Erdoğan EKEN ve Adem GERLEGİZ’ in de katıldığı toplantıda personelle gündeme dair konular müzakere edildi.

İlçe Müftüleri Toplantısı yapıldı

İl toplantıİlçe Müftüleri toplantısı 11.11.2014 salı günü İl Müftülüğünde yapıldı. Toplantıya Müftülük hizmetleri konusunda genel teftiş yapmak üzere İlimize gelen Diyanet İşleri Başkanlığı müfettişlerinden Erdoğan EKEN ile Adem GERLEGİZ de katıldı. İlçe Müftüleri ile bir araya gelen İl Müftümüz Aytekin YILMAZ, toplantı gündem konuları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Muharrem Ayı, Aşure ve Kerbela Mesajı

DİBHer yıl 10 Muharrem’de kalbinde iman taşıyan her mümin kardeşimizi bir hüzün ve bir keder kaplar. Zira Hicrî 61. yılın 10 Muharrem’i, Sevgili Peygamberimizin (sas) “Benim dünyadaki çiçeğim, reyhanım” dediği, “cennet gençlerinin efendisi” olarak tavsif ettiği, Hz. Aliyyü’l-Murtaza’nın, Hz. Fatımatu’z-Zehra’nın ciğerparesi, Hz. İmam Hüseyin Efendimizin ve de pek çoğu ehl-i beytten olan 70 müminin Kerbelâ’da şehadete ulaştıkları tarihtir.

Damal İlçesinde Muharrem Ayı İftar Programı

Muharremİl Müftüsü Aytekin YILMAZ Muharrem ayı olması münasebetiyle 30 Ekim Perşembe günü Damal Belediyesinin tertip etmiş olduğu iftar yemeğine katıldı. Merkez Cem Evinde yapılan programda konuşan alevi dedesi Ali Ekber EREN, Sayın Valimiz Ahmet DENİZ başta olmak üzere İl Müftümüz Aytekin YILMAZ ve protokol üyelerine davete icabetinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakama Hayırlı Olsun, Başkana Nezaket Ziyareti

Kaymakamİl Müftüsü Aytekin YILMAZ, Posof İlçe Kaymakamlığı görevine yeni atanan Ufuk Özen ALİBEYOĞLU' nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Samimi ortamda geçen görüşmede İl Müftü Yardımcısı Mevlüt GÜDER ve İlçe Müftüleri de hazır bulundu. Görüşme sonunda İl Müftüsü Aytekin YILMAZ, Kaymakam Ufuk Özen ALİBEYOĞLU' na kitap hediye etti.

İlçe Müftüleri Toplantısı yapıldı

Toplantıİlçe Müftüleri toplantısı 22.10.2014 çarşamba günü Posof İlçe Müftülüğünde yapıldı. Yaklaşık bir buçuk  aydır hacda bulunan İl Müftüsü Aytekin YILMAZ, İlçe Müftüleri ile bir araya gelerek toplantı gündem konuları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Cami ve Gençlik Temalı Konferans

Mevlüd GÜDERCamiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları çerçevesinde 16 Ekim Perşembe günü Halk Eğitim Merkezinde bir Konferans düzenlendi.
Vali Yardımcımız Sayın Muharrem COŞGUN’ un katılımıyla onurlandırdığı konferansın açılış ve selamlama konuşmasını yapan İl Müftü Vekili Mevlüt GÜDER yapmış olduğu değerlendirmelerinde günün anlam ve önemine vurgu yaparak, akılda kalması açısından konuyu ana başlıklarıyla ele aldıktan sonra takdim konuşmasını bitirdi.

Kurbanlarımız kardeşlik için

Gazze'ye Yardım

Önemli Linkler
SÜRELİ YAYINLAR DİĞER LİNKLER LİNKLER