Yatılı Kur'an Kursu

Serhat Ulu Camii

Devam Eden İnşaatlar

Hoş Geldiniz
Misyonumuz; Toplumun dini ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek amacıyla İslam Dininin temel kaynaklarına dayalı doğru ve güncel bilgi ile toplumu din konusunda aydınlatmak, inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve ibadet yerlerini yönetmektir. Vizyonumuz; Ardahan'da İslam Dinine ilişkin her hususta referans alınan, en etkin ve saygın kurum olmaktır.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ PROF.DR. SAYIN MEHMET GÖRMEZ'İN BAYRAM MESAJI
DİBİslâm âlemi olarak 28 Temmuz 2014 Pazartesi günü yeni bir Ramazan Bayramına daha milletçe huzur ve mutluluk içinde kavuşacağız. Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun. Ramazan-ı şerif, her yıl ruhlarımıza güzellik, gönüllerimize zenginlik vermek, iradelerimizi eğitmek ve toplumsal hayata huzur iklimi getirmek üzere yücelerden gelen bir kutlu misafirdir. Bu kutlu misafiri, bir yıl sonra tekrar karşılamak üzere geldiği yüceler katına “elveda yâ şehr-i Ramazan” diyerek hüzünle uğurluyoruz. Ancak bu üzüntümüz Mübarek Ramazan Bayramına kavuşmakla yerini sevince bırakıyor.
KADIR GECESİ ARDAHAN'DA COŞKUYLA KUTLANDI

23 Temmuz Çarşamba gününün Kadir Gecesi olması münasebetiyle, İlimizdeki bütün camilerde program düzenlenerek, Kur'an-ı Kerim ve Mevlit eşliğinde İlahiler ve Kasideler okundu.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. MEHMET GÖRMEZ BEYİN KADİR GECESİ MESAJI

Rahmet ve arınma iklimi olarak Rabbimizin insanlığa hediye ettiği, ruhun aşk ve tevekkülle, kalbin iman ve sabırla dolmasına vesile olan mübarek Ramazan-ı Şerifin, sayılı günlerini tamamlamaya adım adım yaklaşmaktayız. İnsan için yenilenme ve diriliş vesilesi olan bu mübarek ayı bitirmeye yaklaşırken, bir yandan da Ramazan’a en büyük anlamını veren mübarek Kadir Gecesi’ne 23 Temmuz 2014 Çarşambayı Perşembeye bağlayan gece bir kez daha kavuşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.

Sayın Valimizden Müftülüğümüze Ziyaret

Ardahan Valisi

Sayın Valimiz Ahmet DENİZ 16.07.2014 Çarşamba günü İl Müftülüğümüze ziyarette bulundu. Müftülüğümüzün hizmetleri ile içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı programları ve faaliyetleri hakkında  İl Müftümüz Aytekin YILMAZ’ dan bilgi alan Vali DENİZ, duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

ÇILDIR VE HANAK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN İFTAR PROGRAMI

Çıldır ve Hanak İlçe Müftülüğümüzün vermiş olduğu iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazanda gerek İl Müftülüğümüz gerekse de İlçe Müftülüklerimiz yapmış olduğu Ramazan programları ile halkımıza dolu dolu hizmet veriyor.

DAMAL'DA KARDEŞLİĞİMİZİ PERÇİNLEYEN BULUŞMA

Damal İlçe Müftülüğü ve TDV Şubesi tarafından 09.07.2014 tarihinde iftar yemeği verildi. Yemeğe il Müftümüz Aytekin YILMAZ, İlçe Kaymakamı Abdurrezzak CANPOLAT, Kurum amirleri, Damal dedesi Ali EKBER ve STK temsilcileri ile Şehit aileleri de katıldı.

BÜROKRASİ VE HALK İFTARDA BULUŞTU

Ardahan İl Müftülüğü ve T.D.V. Ardahan şubesinin ortaklaşa vermiş olduğu iftar yemeği kaynaşmaya vesile oldu.

Göle İlçe Müftülüğü İftar programı düzenledi

Göle İftarİl Müftümüz Aytekin YILMAZ, 05.07.2014 tarihinde Göle İlçe Müftülüğünün düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Bürokrat, STK temsilcileri ile halkın geniş bir kesiminin bir araya geldiği iftar sofrasında, Kur’an Kursu Öğrencileri de unutulmadı. Programın ardından İlçe Kaymakamı Fatih ÖZDEMİR,  İl Müftüsü Aytekin YILMAZ, İl Müftü yardımcısı Mevlüt GÜDER,

İl Müftüsünün Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Köy Ziyaretleriİl Müftümüz Aytekin YILMAZ, Köy ve Kahvehane ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. 02.07.2014 Çarşamba günü Merkeze bağlı Yalnızçam Köyü Caminde Teravih Namazı öncesi cemaatle sohbet eden YILMAZ, Teravih namazının ardından Köy Kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Önemli Linkler
SÜRELİ YAYINLAR DİĞER LİNKLER LİNKLER