Yatılı Kur'an Kursu

Serhat Ulu Camii

Devam Eden İnşaatlar

Hoş Geldiniz
Misyonumuz; Toplumun dini ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek amacıyla İslam Dininin temel kaynaklarına dayalı doğru ve güncel bilgi ile toplumu din konusunda aydınlatmak, inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve ibadet yerlerini yönetmektir. Vizyonumuz; Ardahan'da İslam Dinine ilişkin her hususta referans alınan, en etkin ve saygın kurum olmaktır.
ARDAHAN MÜFTÜLÜĞÜNDEN DUYURULUR

İlimiz Müftülüğüne tahsis edilen 1 (bir) adet Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosu ile 1 (bir) adet şoför kadrosuna aşağıda unvanı, sınıfı, kadro derecesi, adedi,  yeri ve müracaat şartları belirtilen kadrolara Kurum içi sözlü ve uygulamalı sınavla Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ile Şoför alınacaktır.

İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

İlçe Müftüleri toplantısı 26.08.2015 çarşamba günü Göle İlçe Müftülüğünde yapıldı. İl Müftümüz Aytekin YILMAZ başkanlığında yapılan toplantıda gündem konuları üzerinde değerlendirmeler de bulunuldu.

MİNİKLER BÜYÜK İŞ ÇIKARDI

22 Haziran 2015 Pazartesi günü açılışı yapılan ve iki ay boyunca Merkez ve ilçelerimiz de yaklaşık 3500 yavrumuza Eğitim Öğretim imkânı sunan Yaz Kur’an Kurslarımız da görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve Öğrencileri, İl Müftülüğümüzün organizesiyle 13 Ağustos Perşembe günü Halk Eğitim Merkezinde Yaz K. Kursları Final programı düzenledi.

SAYIN VALİMİZ İNŞAATLARIMIZI GEZDİ

Sayın Valimiz Ahmet DENİZ, 11 Ağustos salı günü İl Müftümüz Aytekin YILMAZ ile birlikte yapımı devam eden Gürçayır Mahallesi mevkiinde ki 100 kişilik Yatılı Hafızlık Kursu ve Ardahan Üniversitesi Kampüs alanı içerisinde yer alan Hoca Ahmet YESEVİ camii inşaatında incelemelerde bulundu.

RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Başkanımız

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla.
Ülke, millet ve İslâm âlemi olarak rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı şerifin sonunda yeni bir bayrama daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar inancı, ibadeti, tarihi, kültürü ve medeniyeti bir sevinç atmosferinde buluşturarak bizleri istikbale taşıyan ve tarih sahnesinde biz Müslümanlara süreklilik kazandıran müstesna zaman dilimleridir. Bayramlar Müslüman kalma şuurumuzu sürekli diri tutan şeâir-i diniyyedendir.

KADİR GECESİ MESAJI

başkanımız

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla.

İslâm âlemi olarak 13 Temmuz Pazartesiyi Salıya bağlayan gece, rağmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı Şerifin kalbi olan mübarek Kadir gecesine kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşayacağız. Bu vesileyle ülkemizin, milletimizin, yurt dışındaki millet varlığımızın, gönül coğrafyamızın ve topyekûn İslâm âleminin mübarek Kadir gecelerini can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Kardeş Şehir Müftüsü Artvin'de

il müftüsü2015 yılı Ramazan ayı programları çerçevesinde İl Müftümüz Aytekin YILMAZ ve Müftü Yardımcısı Mevlüt GÜDER vaaz-irşat hizmetinde bulunmak için 10 Temmuz Cuma günü Kardeş İl olarak belirlenen Artvin İline gitti.  Artvin İl Müftüsü Kemal UÇKUN, Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN ve Şube Müdürlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İftar programına katılan Müftü YILMAZ, görmüş olduğu misafir perverlik karşısında memnun olduğunu söyledi. Ardından Artvin merkez camiinde teravih namazı öncesi halkla bir araya gelerek vaaz etti.

Kurbanlarımız kardeşlik için

Önemli Linkler