Yatılı Kur'an Kursu

Serhat Ulu Camii

Devam Eden İnşaatlar

Hoş Geldiniz
Misyonumuz; Toplumun dini ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek amacıyla İslam Dininin temel kaynaklarına dayalı doğru ve güncel bilgi ile toplumu din konusunda aydınlatmak, inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve ibadet yerlerini yönetmektir. Vizyonumuz; Ardahan'da İslam Dinine ilişkin her hususta referans alınan, en etkin ve saygın kurum olmaktır.
Kayseri’den Ardahan’a Uzanan Hayır Köprüsü

Kayseri İl Müftülüğünün delaleti ve Kayserili hayırsever iş adamlarının desteği ile İmam-Hatip Lisesi öğrencileri için gönderilen, içerisinde mont, ayakkabı ve bot bulunan yardım kolileri İl Müftülüğümüz tarafından teslim alınarak, İl ve İlçelerimizdeki İmam-Hatip Lisesi  öğrencilerine dağıtılmak üzere okullara gönderildi.

Ardahan 16 Umrecisini Daha Yolcu Etti

UMRE2015Ardahan’dan Veli-Öğrenci turundan Umreye gidecek olan 16 vatandaşımız için uğurlama töreni yapıldı. 23 Ocak  Cuma günü saat 14:30’ da Merkez Cami önünde ilahiler ve salavatlar eşliğinde yapılan uğurlama törenine bay, bayan, çocuk umreci kardeşlerimiz ve yakınları ile onları uğurlamaya gelen çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Hizmet İçi Eğitim Kursunun İlk Etabı Tamamlandı

SINAV 2015İl Müftülüğümüzün İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlar için yaklaşık iki ay önce açmış olduğu Hizmet İçi Eğitim Kursu’nun ilk etap bölümü tamamlandı. Amacın Kur’an, İlmihal, Ezan, Sala ve Dini Rehberlik konusunda personelin bilgi ve becerilerini artırmak olan kursumuz, merkez camii toplantı salonunda İl Müftülüğü Sınav Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sınavı ile son bulmuş oldu.

İl Müftümüz Muhtarlarla Bir Araya Geldi

MuhtarlarKöylerine yeni Din Görevlisi atanan muhtarlarla bir araya gelen İl Müftümüz Aytekin YILMAZ, köylerimizde din hizmetinin karşılanması, cami ve halkın arasındaki iletişimin sağlanmasında, camilerin maddi ve manevi yönden imar edilmesi, garip kalmaması için köylerde görev yapan imamlara ve muhtarlarımıza önemli görevler düştüğünü söyledi.

Göle Kaymakamımızdan İadeyi Ziyaret

Göle Kaymakamı

Göle Kaymakamı Sayın Zafer OKTAY, İl Müftümüz Aytekin YILMAZ’ a iadeyi ziyarette bulundu.

MESLEKİ BİLGİLER TAZELEME İMTAHANI YAPILDI

İl Müftülüğümüzün Ardahan Merkez ve Köylerinde görev yapan İmam-Hatip Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri için belirli aralıklarla düzenlediği MBTİ (Mesleki Bilgileri Tazeleme İmtihanı) 15.12.2014 Pazartesi günü Merkez Camiinde yapıldı. Görevli arkadaşlarımızın mesleki bilgilerini tazeleme amaçlı yapılan bu imtihan, İl Müftülüğü İmtihan Komisyonu tarafından tertip edilmekte ve iki ayda bir tekrar edilmektedir.

ARALIK AYI MUTAT PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Aralık ayı mutat toplantısı 15.12.2014 Pazartesi  günü saat 09: 00 da Ardahan Merkez Camii Toplantı Salonunda İl Müftümüz Aytekin YILMAZ başkanlığında yapıldı. İl Müftü yardımcısı Mevlüt GÜDER, Şube Müdürleri Ercan BİNGÖL, Eyüp KALKAN ve tüm personelin katılımıyla gerçekleşen toplantıda gündem konuları üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Kurbanlarımız kardeşlik için

Önemli Linkler