Yatılı Kur'an Kursu

Serhat Ulu Camii

Devam Eden İnşaatlar

Hoş Geldiniz
Misyonumuz; Toplumun dini ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek amacıyla İslam Dininin temel kaynaklarına dayalı doğru ve güncel bilgi ile toplumu din konusunda aydınlatmak, inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve ibadet yerlerini yönetmektir. Vizyonumuz; Ardahan'da İslam Dinine ilişkin her hususta referans alınan, en etkin ve saygın kurum olmaktır.
DAMAL'DA KARDEŞLİĞİMİZİ PERÇİNLEYEN BULUŞMA

Damal İlçe Müftülüğü ve TDV Şubesi tarafından 09.07.2014 tarihinde iftar yemeği verildi. Yemeğe il Müftümüz Aytekin YILMAZ, İlçe Kaymakamı Abdurrezzak CANPOLAT, Kurum amirleri, Damal dedesi Ali EKBER ve STK temsilcileri ile Şehit aileleri de katıldı.

BÜROKRASİ VE HALK İFTARDA BULUŞTU

Ardahan İl Müftülüğü ve T.D.V. Ardahan şubesinin ortaklaşa vermiş olduğu iftar yemeği kaynaşmaya vesile oldu.

Göle İlçe Müftülüğü İftar programı düzenledi

Göle İftarİl Müftümüz Aytekin YILMAZ, 05.07.2014 tarihinde Göle İlçe Müftülüğünün düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Bürokrat, STK temsilcileri ile halkın geniş bir kesiminin bir araya geldiği iftar sofrasında, Kur’an Kursu Öğrencileri de unutulmadı. Programın ardından İlçe Kaymakamı Fatih ÖZDEMİR,  İl Müftüsü Aytekin YILMAZ, İl Müftü yardımcısı Mevlüt GÜDER,

İl Müftüsünün Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Köy Ziyaretleriİl Müftümüz Aytekin YILMAZ, Köy ve Kahvehane ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. 02.07.2014 Çarşamba günü Merkeze bağlı Yalnızçam Köyü Caminde Teravih Namazı öncesi cemaatle sohbet eden YILMAZ, Teravih namazının ardından Köy Kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Emniyet Müdürü'nden İadeyi Ziyaret

Emniyet Müdürüİl Emniyet Müdürü Selami HÜNER, İl Müftüsü Aytekin YILMAZ'ı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürünün bu ziyaretinden dolayı İl Müftüsü Aytekin YILMAZ duyduğu memnuniyetten dolayı Emniyet Müdürü Selami HÜNER'e teşekkürlerini iletti.

RAMAZAN AYI VE ORUC

Diyanet İşleri Başkanlığının, 2014 Yılı Ramazan ayının teması olan “Hiç kimse kimsesiz kalmasın Bu Ramazan ve her zaman” veciz ifadesi ile dile getirilen kimsesizlere el atma, onların yardımına koşma bizlerin de şiarı olmalı. Din gönüllülerimizin ve Kur’an Kursu Öğreticilerimizin gayretleri ile fakir ve imkânı olan aileler arası kardeş aile uygulaması ile bir Ensar-Muhacir kardeşliği oluşturmalıyız.

Aytekin YILMAZ

On bir ayın sultanı olarak tarif edilen, içerisinde Kur’an’ın nazil olduğu ve bin aydan daha faziletli kadir gecesinin bulunduğu kutsal misafir Ramazan-ı şerife kavuşmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Nasıl yaşamayalım ki bu ay ile ilgili olarak Yüce Allah Kur’an-ı Kerimde şöyle buyurur: “Ramazan ayı, insanlara yol gösterici, doğrunun ve doğruyu eğriden ayırmanın açık delilleri olarak Kur'an'ın indirildiği aydır.” (Bakara: 2/185)

“Ey iman edenler! Oruç sizden önce gelip geçmiş ümmetlere farz kılındığı gibi size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz.

Sayılı günlerde olmak üzere (oruç size farz kılındı). >>>>>

Ramazan Öncesi İlk İrşat Esnafa

Esnaf ile toplantı

İl Müftümüz Aytekin YILMAZ 25.06.2014 Çarşamba günü İlimiz esnaflarıyla akşam namazı sonrası Merkez Camii Toplantı Salonunda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen toplantıda, İl Müftü Yardımcısı Mevlüt GÜDER, Şube Müdürleri ve Daire Personeli de hazır bulundu.

İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Müftüler Toplantısı

İlçe Müftüleri Toplantısı 24.06.2014 Salı günü İl Müftümüz Aytekin YILMAZ başkanlığında yapıldı. İl Müftülüğünde yapılan toplantıda İlçe Müftüleri ile İl Müftü Yardımcımız Mevlüt GÜDER’ de hazır bulundu. Toplantıda, 2014 yılı Yaz Kur’an Kursları ve Ramazan Hizmetleri konuları ele alındı.

Camiler Cıvıl Cıvıl

Yaz KurslarıBu yıl ki teması  “Camiye Koşalım Kur’an la Buluşalım”  diye belirlenen Yaz Kur’an Kursları açılış programı 23 Haziran 2014 Pazartesi günü İl Müftümüz Aytekin YILMAZ ‘ın açılış konuşmasıyla başlamış oldu. Merkez Camide yapılan program da İlahiler ve Kasidelerle karşılanan çocuklar getirilen salavatlara eşlik ettiler.

Önemli Linkler
SÜRELİ YAYINLAR DİĞER LİNKLER LİNKLER