Yatılı Kur'an Kursu

Serhat Ulu Camii

Devam Eden İnşaatlar

Hoş Geldiniz
Misyonumuz; Toplumun dini ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek amacıyla İslam Dininin temel kaynaklarına dayalı doğru ve güncel bilgi ile toplumu din konusunda aydınlatmak, inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve ibadet yerlerini yönetmektir. Vizyonumuz; Ardahan'da İslam Dinine ilişkin her hususta referans alınan, en etkin ve saygın kurum olmaktır.
ARDAHAN MÜFTÜLÜĞÜNDEN SODES PROJESİNE DESTEK

Sodes Destek

Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan “Ben de Bir Çocuğum Diğerleri Gibi, Ellerimden Tutsun Büyüklerim” SODES projesine Ardahan Müftülüğü önemli destek veriyor.

Ardahan Müftülüğü ile Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı arasında imzalanan protokol uyarınca Ardahan Müftülüğünce yaklaşık 800 öğrenciye seminer verildi ve ayrıca 800 adet kitap dağıtımı yapıldı.

Proje Koordinatörü ve Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Mustafa ÜNAL “Ardahan Müftülüğü gençler/çocuklar için hazırladığımız “Ben de Bir Çocuğum Diğerleri Gibi, Ellerimden Tutsun Büyüklerim” SODES projesine önemli katkılar sağladı. İl Müftümüz sayın Galip AKIN'a teşekkür etmek istiyorum. Sayın müftümüz bizzat gelerek 36 gün boyunca gençlere ve çocuklara ahlaki ve dini konularda seminer verdi, ayrıca çocuklara 'Peygamberimi Öğreniyorum', 'Dualarımı Öğreniyorum', 'İbadetlerimi Öğreniyorum' isimli kitapları dağıttı. Gençlerin dini ve ahlaki yönden gelişimleri toplumun faydasına olduğuna inanıyorum” dedi.

Ardahan Müftüsü Galip AKIN yaptığı açıklamada: “Gençler için hazırlanmış böyle önemli bir projede yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Gençlerle Ardahan Adliyesinde bulunan çok amaçlı eğitim salonunda tanıştık, sohbet ettik. Onlara erdemli insan, iyi insan konularında seminerler verdik. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığımızca gönderilen kitapları hediye ettik. Projeyi hazırlayıp gençlerin istifadesine sunan Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığına teşekkür ediyorum” dedi.

Proje kapsamında 36 gün boyunca yaklaşık 800 öğrenciye Ardahan Müftülüğünce “Erdemli İnsan, İyi İnsan”, Halk Sağlığı Müdürlüğünce “Kanser ve Kanserden Korunma, Sigaranın Zararları, Doğru Beslenme”, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce “Polis Kimdir, Suç ve Suçtan Uzak Durmanın Yolları”, Ardahan Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce “Etkili İletişim” konularında seminerler verildiği ve ayrıca 3 boyutlu film seyrettirildiği öğrenildi.

Ardahan Müftüsü Galip AKIN, 16 adet görsel yayını (CD) çocukların/gençlerin istifadesine sunulmak üzere proje koordinatörü Mustafa ÜNAL'a teslim etti.

Sodes DestekSodes DestekSodes Destek

Önemli Linkler